Woningcorporaties

De moderne woningcorporatie kent veel uitdagingen: digitalisering, steeds meer data, energietransitie, privacywetgeving. Zoekt jouw corporatie ook ondersteuning bij gegevensbeheer? Onze dataspecialisten staan voor je klaar.

Uitdagingen van de corporatie

  Data op orde 

  Digitaliseren

  Verduurzamen

  Regelgeving

Dit lossen we op door

  Aanvullen en opschonen van informatiesystemen (Luxs, Tobias, ViewPoint)

  Papieren archieven opruimen en digitaliseren

  Centraliseren van bestanden

  Systemen scannen op persoonsgegevens

Wij hebben ervaring met

Waarom kiezen voor de Talenten  van GROVER?

Sociaal DNA

Als sociale onderneming hebben wij sociaal DNA. In onze samenwerking met woningcorporaties, hebben we ontdekt dat deze organisaties dat ook hebben. Allebei werken we voor een eerlijkere maatschappij. Dat doen we graag samen!

Data-gericht

Voor klanten en voor werknemers is goed informatiebeheer van groot belang. Met hun volledige aandacht op het beheer van data, zorgen onze dataspecialisten voor een makkelijk bruikbare en inzichtelijke informatievoorziening.

Betrouwbaar

Informatie kan gevoelig zijn. Zeker de informatie die woningcorporaties beheren: van huurders, aannemers, vastgoed, en meer. Een betrouwbare partner is essentieel in het verwerken van gevoelige gegevens. Dat is GROVER underdogs.

“Op zeer korte termijn moest de waarde van 268 wooneenheden worden vastgesteld om ze in het ERP-systeem van QuaWonen te integreren, een zogenaamde woningwaardebepaling. GROVER verraste positief door de tomeloze inzet om het goed te doen. Ons motto is ‘Zijn je gegevens niet op orde, bel GROVER’. En oh ja, de deadline is ruimschoots gehaald.”

Wendy du Prie

Functioneel beheer en informatievoorziening, QuaWonen

Succesverhalen

Wil je jouw informatie ook op orde?

Neem direct contact op met Giedo! Bel 0182 – 715 335 of mail ons!